Lone slikkede min fisse nogne kvinder danske modne gif

Ældre sort fisse

Pat slikkede med og Lone slikkede nu fisse på Pat i en Lone havde ikke smagt en hundefisse før, men syntes den var dejlig. Jeg jog min pik i munden på Tom og han slikkede som en gal. Jeg kom igen og Tom var nødt til at slikke alt min sæd i sig. Lone slikkede Toms pik af og bagefter min. Vi lagde os i en 69 og hun jog hendes tunge op i mit røvhul og suttede det sidste hundesperm ud af mig. Jeg jog . Så kom han gående hen til mig og så sagde han: nu når vi er her inde skal vi så ikke få tiden ti at gå hurtigt så sagde jeg: jo selvfølelig så tog han mit tøj af jeg tog hans tøj af og så lå vi os i sengen og kyssede mere og han slikkede mine patter og min fisse óg så slikkede jeg hans pik og så hoppede vi op og ned på hinnanen. Så kom de andrer end jeg forstod ikke helt de var helt nøgne lige som mig og .

Slavens fødselsdag. Vi var begyndt at eksperimentere med rollerne når vi legede. Siden vi første gang delte sperm i et lille rum med gloryholes, havde vi leget med min rolle som domina og ham som slave. Han tænder enormt på at blive ydmyget og at få ordrer. Og på at sutte pik og blive kneppet.

Kristen stewart nøgen Er fremmed pik i fissen Åbner sin fisse

Karin slog øjnene ned, da vi fik øjenkontakt, og hun rødmede klædeligt — så hun huskede altså også vores lille gemmeleg…det kildede vildt i min krop, ved at gense Karin, og jeg kunne mærke min fisse trække sig sammen, som ved et stød…en gysen for igennem mig — og jeg måtte gå udenfor, for at få hold på mig igen….. Karin bad mig sætte mig ned, og hun knælede på en pude, mellem mine ben…. Karin puttede en hånd ind under min bluse, og fandt mit bryst — der var næsten lige så stort som hendes….

Karin knappede min kjole op på ryggen, og smøgede min kjole ned til min numse… jeg stod nu med bare bryster, og erigerede brystvorter…. Karin dansede erotisk for mig, mens hendes hænder kælede for brysterne, hun nulrede sine brystvorter, og hun kastede hovedet tilbage, med et højt støn…. Karin var så våd og liderlig, at jeg kunne bruge alle fem fingre i hendes fisse….

Johanne schmidt nielsen nøgen Thai massage hillerød langesvej Sperm sovende pige

Far prøvede at slikke så meget af safterne op som muligt, og man kunne tydeligt høre, hvordan han slikkede sin kones fisse.?På denne måde, kan jeg også komme til at gøre gengæld, og slikke min elskedes pik,? sagde Birgit. Så lænede hun sig forover, og tog sin mands stive lem i munden og begyndte at slikke den.?69`er,? sagde Morten.?Det er hvad man kalder en 69`er Marianne.? De så nu, . Lone BBW pige Lone 42 år cm Buttet pige med gode former for- og bagtil. F skål Min kone arbejder som lægesekretær på et sygehus, hvor de er ved at bygge om. En dag da hun var på vej hjem fra arbejde iført en stram hvid trøje som virkelig fremhævede hendes store patter. Igennem stoffet kunne man tydeligt se hendes store brystvorter.

Xxx slik fisse

Allerede næste aften ringede jeg til Lone, da jeg allerede var liderlig igen, og jeg troede jo at dette var optakten til at vi skulle være kærester, så jeg ville gerne hjem til hende, eller hun kunne komme hjem til mig. Men sådan skulle det ikke være, da Lone fortalte at hun havde en anden aftale om aftenen, men hun var da nok interesseret, da hun sagde det havde været en fantastisk aften dagen før. Lone uddybede det med at hun havde nydt at få pik, og alle de dejlige orgasmer hun havde fået, var bare så dejligt.

Men hun skulle altså noget i aften, men med det samme sagde hun, at jeg jo kunne dukke op dagen efter ved 7-tiden, så ville hun være klar. Det var jo en opfordring jeg ikke kunne sidde overhørig, så med det samme slog jeg til, og fortalte Lone hvor jeg glædede mig. Da jeg havde lagt røret på, var jeg lidt trist til mode, for jeg tror jeg var blevet en smule varm på Lone, og ville gerne være kæreste med hende.

Hele tiden tænkte jeg på hende, og så selvfølgelig den hede elskov vi havde haft dagen før. Selvfølgelig når man omkring de 20 år, ja så er liderligheden jo ikke til at skjule og gemme væk. Min pik rejste sig helt automatisk når jeg tænkte på Lone, og det endte selvfølgelig med at jeg måtte smide bukserne, sætte mig i sofaen, og med den ene hånd fangede jeg mine glatbarberede nosser, og den anden hånd fattede omkring pikstaven, som blev gnedet grundigt.

Der gik ikke lang tid før jeg var på vej til at skyde en stråle sperm op i luften, når jeg tænkte på Lone dejlige fisse, eller hendes mund der omsluttede pikhovedet. Jeg gned hurtigere på pikken og var allerede begyndt at stønne, og så var billederne der flimrede forbi mine øjne i fantasien for meget. Det var ligesom nosserne trak sig lidt sammen, og så kunne jeg mærke den rislende fornemmelse af spermen der presser sig ud gennem pikhovedet og sprøjter i kaskader op mod loftet, for at ende på min mave og ud over min malkende hånd.

Forsigtigt sad jeg og onanerede pikken ren for de sidste spermrester, og da pikken begyndte at lægge sig, rejste jeg mig for at gå ud på badeværelset og skylle mave, pik og nosser rene for sæd. Det var en lang aften, jeg kunne slet ikke slippe mindet om Lone og mig i tæt clinch, og selvfølgelig endte det med at jeg måtte spille pik en gang mere inden jeg faldt i søvn.

Svigermor nøgen bryster pik orgasme novelle Sperm sovende pige Horsens erotisk massage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *