Müsli

Ingredienser
  • 100 gr. havregryn
  • 50 gr. mandler
  • 50 gr. hasselnødder
  • 50 gr. tørrede bananchips
  • 50 gr. tørrede kokosflager
  • 50 gr. græskarkerner
  • 50 gr. hørfrø
  • 50 gr. solsikkekerner
  • 50 gr. sesamfrø
  • Ahornsirup
  • Rapskimolie
Fremgangsmåde
  • Forvarm ovnen til 180 grader varmluft
  • Mandler, hasselnødder hakkes groft
  • Tørrede kokosflager og tørrede bananchips hakkes groft (jeg giver dem et enkelt knæk, så det bliver mundrette stykker)
  • Havregryn, nødder og kerner røres sammen
  • Ahornsirup røres godt sammen i blandingen
  • Müslien spredes ud i ét lag på et stykke bagepapir og stryg nogle dråber rapskimolie udover müsliblandingen
  • Bages i den forvarmede ovn i 15-20 min. indtil müslien bliver let gylden ristet
  • Lad müslien køle af til den er helt kold og hæld den lækreste müsli på dit ynglingsglas